Seurakuntavaalit 2022/Toimivat Seurakuntalaiset

vaalipostia 28.9.2022/

kirjoitus Rauhan Tervehdykseen

Seurakunnan elämään ja kirkon päätöksiin voi vaikuttaa monin tavoin. Usko Jumalaan näyttäytyy tekoina lähimmäisiä kohtaan ja osallistumisena seurakunnan elämään.  Viranhaltijat, luottamushenkilöt ja lukuisat vapaaehtoiset luovat seurakunnan elämälle kestävän perustan. 

 

Toimivat Seurakuntalaiset (TS) on yksi Oulun seurakuntien valitsijayhdistyksistä syksyn seurakuntavaaleissa. Meille ehdokkaille on yhteistä pitäytyminen Kirkkolain ja Kirkkojärjestyksen ohjeeseen, jossa kaikkea seurakunnan elämään ja päätöksentekoa tulisi tarkastella Raamatun Sanan pohjalta.

 

Yhteiskunnan tehtävä on luoda turvalliset ja kannustavat olosuhteet ihmisten elämiseen. Kirkon ja seurakunnan yksi tehtävistä on tukea hyvien olosuhteiden toteutumista. Tärkein tehtävä seurakunnilla on kuitenkin Jumalan Sanan julistaminen sielujen turvaksi ja pelastajaksi. Tätä Jumalan antamaa tehtävää ei voi siirtää toisille eikä siitä voi vaieta! Elävän seurakunnan tunnistaa rukouksesta, Raamatun opetuksesta ja  lähimmäisen rakkaudesta.

 

Maailman ja Ukrainan tilanne on tuonut monille pelon tulevaisuudesta. Seurakunnan sanoma Jumalan antamasta turvatakuusta on käsin kosketeltavan ajankohtainen. Luottamushenkilöiden tehtävä on edesauttaa tuon sanoman kulkeutumisesta seurakunnan toiminnassa jopa maailman ääriin asti.

vaalivideo 14.10.2022

https://youtu.be/x-OS1pbqqg0

vaalivideo 18.10.

https://youtu.be/-pcbnx_07sE

vaalivideo 3

https://youtu.be/he2AiRitxYU

vaalivideo 4

https://youtu.be/GULo5z3eeJk