Virologiaa

17.03.2020 17:51

17.3.

Virologian ABC

Monet influenssavirukset näyttävät viihtyvän hyvin suurissa väkimäärissä. Näin niiden leviäminen on turvattu ja tulevaisuus taattu. Suuri väenpaljous mahdollistaa myös niiden muuntautumisen ja naamiointumisen tunnistautumattomaksi! Oveluus ja salakavaluus kuuluvatkin virusten työkalupakkiin luottotyökaluina.

Virusperheen sukuluettelo juontaa juurensa kaukaa historiasta. Samalla kulkutaudeille ja epidemioille on keksitty monenkirjavia nimityksiä. Yhteistä näille virus- möröille on ollut niiden pakonomainen viehtymis tuottaa kuolemaa ympärilleen. Siksi "tahdotko miljonääriksi"- peli on virusten maailmassa suosittu ja arvostettu. Miljoonan ihmishengen riistäminen mahdollistaa virukselle pääsyn suurmestari- luokkaan, ja toimiston siirtämisen toiseksi alimpaan kerrokseen, lähelle apulais- pääjohtajaa!

Niin, lähelle apulais-pääjohtajaa, lähelle kakkos- pomoa? Mikä on tämä kaikkien viruksien ja sairauksien expertti, joka saa nörtit näyttämään vessapaperilta? Ehkä voisi käyttää myös ilmaisua - kuka, koska tämä virologian oppitunti lienee hivenen sarkastinen luonteeltaan?! Joka tapauksessa kyseessä on virusten virus, oveluuksien hovinarri, todellinen taivaanrannan mestarimaalari, naamiaisten suosikki ja kaikkien valepukkien suojelija ( en tarkoita kaiken valheen Isää, joka on kakkos-pomon alapuolella oleva pääjohtaja)!

Jeesus puhui aikanaan tästä virusten viruksesta, joka " hapattaa koko taikinan" pienestä koostaan huolimatta. Se on oveluudessaan ja valepuvussaan pikkuserkkujaan etevämpi. Se voi muuttaa mustan valkoiseksi ja valkoisen mustaksi. Se saa sairaan näyttävän terveeltä ja terveen sairaalta. Se saa kielletyn muuttuvan sallituksi ja sallitun muuttuvan kielletyksi. Se saa Jumalaan luottavan näyttämään lapselliselta ja vain näkyvään maailmaan turvaavan älykkäältä. Jeesukseen uskovat tuo virus leimaa hulluiksi ja hyväuskoisiksi tomppeleiksi, ihmisviisaus ja järjen päätelmät taas ovat tuon kelmin mielilauseita.

Viruksen lailla tuo henkipatto leviää vääjäämättömällä tarmokkuudella. Tartunta on jo saatu ennen syntymää ja siksi sen etenemistä ei voi pysäyttää. Maailma on sen vallassa ja pysyy! Tarvitaankin lopulta se, että Jumala ottaa kopin tästä maapallosta ja tekee siitä pannukakkua! Sitä ennen on mahdollista kuitenkin ottaa rokote virusten virusta vastaan. Se ei suojaa kylläkään kuolemalta, vaan paljon pahemmalta. Rokote suojaa iankaikkiselta kuolemalta, koska seerumina käytetään Jumalan Pojan verta. Usko Jeesukseen synti-viruksen sovittajana paljastaa viruksen valheet ja tekee tehottomaksi sen iäisyys vaikutukset.
Rokote on vapaasti otettavissa avaamalla Raamatun lääkekaappi ja lukemalla Uuden Testamentin antamat käyttöohjeet. Käsien pesu ei nyt auta (se voisi olla jopa vahingollista, ks. Pilatus), vaan rukous omilla huulilla ja omalla sydämellä:

Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa. Anna meille meidän leipämme ja anna meille anteeksi meidän syntimme (velkamme), niinkuin mekin annamme anteeksi niille, jotka ovat tehneet syntiä meitä vastaan (rikkoneet). Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta, voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen.

Tätä kirjoitusta saa jakaa eli tätä virusta saa tartuttaa toisiin?