"Mitä helvettiä?"

08.11.2019 17:44

8.11.

Miten tämä pitäisi ymmärtää? Itsenäisyyspäivänä valtiovalta (sen kirkkoon kuuluvat jäsenet) menevät kirkkoon juhlajumalanpalvelukseen kuulemaan Raamattua Jumalan sanana! Jokainen hallituksen kristitty jäsen vannoo virkavalan sormet Raamatun päällä. Nyt sitten joku on uskaltanut lausua ääneen luottavansa Raamatun ilmoitukseenn Jumalan sanana eli totuutena , joutuukin syytetyn penkille?! Mitä "helvettiä " täällä oikein tapahtuu?

No sitäpä itteänsä juuri! Kaikkihan menee päin "helvettiä" silloin, kun Vihtahousu on saanut ujutettua silmittömän vihansa kristillistä uskoa kohtaan moderneihin lakiteksteihin , joista kirkkaimat mitalit saavat samaa sukupuolta olevien avioliittolaki ja vihapuhelaki. Nämä kultakimpaleet häärivät nyt täydessä tohinassa eduskunnan siunauksella ja vetävät Suomen kansaa kuin pässiä narussa. Samalla kaikki johdonmukaisuus ja terve harkinta saavat railakasta kyytiä. Sukupuolettomuus vängetään väkisin normiksi ja mielipidevapaus kutisteaan olemattomiin vihapuhepihdeillä!

Kristittyjen ei tarvitse kuitenkaan alistua tähän, sillä Raamatun sana eli Jumalan ilmoitus ja tahto on meidän puolellamme. Ja " jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?! (Room.8:31)"

Riittänee kirjoittelu tältä erää. Ajattelin lähteä päiväkahville ?